2023119 | Applicatie : Registratie gegevens : Advies Thuisarts

HansAdvies

Advies gebruikt Thuisarts

Doel | wat

U stuurt uw patienten relevante links naar thuisarts na een consult.

Rationale | waarom

Het versturen van een link naar Thuisarts.nl door een huisarts na afloop van een consult kan verschillende voordelen bieden.

1. Betrouwbare informatie. U geeft uw patient toegang tot betrouwbare informatie zodat uw patient niet hoeft te zoeken op minder betrouwbare sites.

2.Ondersteuning voor zelfmanagement: Thuisarts voorziet patiënten van praktische adviezen over hoe ze met hun gezondheidsproblemen kunnen omgaan. Dit kan helpen om patiënten meer bewust te maken van hun gezondheid en hen aanmoedigen om actief betrokken te zijn bij hun eigen zorg.

3. Efficiëntie en tijdbesparing: Het verstrekken van een link naar Thuisarts kan tijd besparen voor de huisarts en de patiënt. In plaats van uitgebreide uitleg te geven over een medische aandoening of behandeling tijdens het consult, kan de huisarts simpelweg de patiënt doorverwijzen naar relevante pagina’s op Thuisarts voor gedetailleerde informatie.

Stappenplan | hoe

1. In de concluderende en adviserende fase van het consult benoemt u de mogelijkheid om informatie terug te lezen op thuisarts.

2. U stuurt een relevante link naar het mailadres van uw patiënt.

Benodigdheden | wie & waarmee

Achtergrondinformatie