Integraal

ICT-Ladder Stijl

Wij helpen u in uw eigen tempo groeien naar digitale volwassenheid en een volledig papierloze praktijk. Volg het pad dat wij voor u uitstippelen. Na voltooien van een trede begint u aan de volgende. Als u daaraan toe bent. Heeft u een trede nog niet voltooid, dan geven wij u concreet adviezen.

Trede 1

Image

De basis-infrastructuur is op orde. Hardware en software zijn in kaart gebracht. De praktijk heeft een website en u werkt in een HIS.


Trede 2

Image

Medische gegevens worden vastgelegd volgens ADEPD-richtlijnen. Als er nog een papieren archief bestaat, dan is dit in ieder geval ook digitaal beschikbaar. De AVG wordt gevolgd.


Trede 3

Image

Diagnostiek wordt digitaal aangevraagd. Er bestaat een veilige digitale koppeling van uw systemen met die van andere zorgverleners. De praktijk biedt de mogelijkheid van eConsulten.


Trede 4

Image

Verwijzen verloopt volledig digitaal, ook binnen de eerste lijn. Beslisondersteuning wordt ingezet voor medicatiebewaking, diagnostiek en behandeling. Telefonie wordt gemonitord aan de hand van slimme software.


Trede 5

Image

Patiënten kunnen gebruik maken van een uitgebreid palet online dienstverlening, inclusief inzage in hun medische gegevens. Managementinformatie wordt in gezet om de processen op de werkvloer doorlopend te verbeteren. De praktijk werkt papierloos.