Thematisch

ICT-Ladder Trede

Kies een thema waarmee u aan de slag. U loopt de onderwerpen van de vragenlijst door en ziet per ommegaande waar u staat. Wij geven concreet aan wat er eventueel nog moet gebeuren om een thema af te ronden. Indien gewenst sturen wij u regelmatig reminders zodat het onderwerp op de agenda blijft staan.

Veiligheid & AVG

Image

De praktijk werkt volledig AVG-compliant. En als dat nog niet zo is, is het in ieder geval duidelijk waaraan nog kan worden gewerkt. Alle benodigde documenten leveren wij u. Indien gewenst helpen wij u ook met een stappenplan.


E-health

Image

De praktijk heeft zicht op de eigen eHealth inzet en krijgt ook zicht op de mogelijkheden die er bestaan om mee aan de slag te gaan.


Medicatie

Image

Medicatie wordt exclusief digitaal voorgeschreven. Medicatiebewaking wordt optimaal ingezet. Registratie van allergieën en intoleranties is volgens ADEPD. Er kan worden beschikt over een Actueel Medicatieoverzicht.


Management

Image

Aan de hand van data-mining en Business Intelligence beschikt de praktijk-manager doorlopend over een actueel overzicht van het verbeterpotentieel van de praktijk.


Gegevensuitwisseling

Image

Gegevensuitwisseling met de belangrijkste stake-holders in de eerste en tweede lijn, alsmede met VVT en de patiënt zelf vindt volledig digitaal en online plaats.