Wat is de ICT-Ladder?  • Helpt huisartspraktijken groeien naar digitale volwassenheid.
  • Geeft zorggroepen grip op de digitalisering van haar leden.Vragenlijst


Praktijken vullen in hun eigen tempo de vragenlijst in. Tussendoor opslaan en later verdergaan is geen probleem. De vragenlijst kan indien gewenst meerdere malen worden doorlopen, zodat de groei in mate van volwassenheid inzichtelijk kan worden gemaakt.
Image
Image

Dashboard


Het dashboard is de plek waar - nadat de vragenlijst is afgerond - deelnemers zicht krijgen op de mate van digitale volwassenheid van hun praktijk. Hier wordt de score getoond (0 - 5) en een spinnenweb. Een prioriteitenlijst helpt bij het maken van een keuze voor het proces dat het eerst dient te worden aangepast. Een tijdlijn maakt de groei inzichtelijk.

Volwassenheid


Om het hoogste niveau van volwassenheid te behalen dienen vijf treden te worden beklommen. Op het dashboard zien deelnemers in een oogopslag welke treden zij reeds behaald hebben en waar nog winst te halen valt.
Image
Image

Vijflagenmodel


In een spinnenweb is de groei binnen de peilers van het vijflagenmodel (Nictiz) te volgen. En ziet de individuele deelnemer hoe zijn spinnenweb zich verhoudt tot dat van de zorggroep.

Adviesteksten


Als een deelnemer klikt op een van de prioriteiten in de prioriteitenlijst van het dashboard wordt de praktijk doorgeleid naar een adviestekst die zich geheel richt op het betreffende ICT-proces. Aan de hand van doel, rationale en stappenplan wordt een kant-en-klaar verbeterplan aangeleverd.
Image
Image

Tijdlijn


Ieder meetmoment wordt vastgelegd, zodat praktijken in de tijdlijn hun eigen digitale groei kunnen volgen en kunnen afzetten tegen de ontwikkeling binnen de zorggroep.    Uitgebreide demo


    Belangstelling voor een uitgebreide demo met een rondleiding langs de verschillende functionaliteiten van ICT-Ladder?

    Vul het formulier hiernaast in zodat wij op korte termijn een afspraak kunnen inplannen.

    Wij horen graag van u!